Ruim 4 jaar garantie op koelombouw
Leverbaar met ATP certificering
Echt eerlijk advies
Landelijk servicenetwerk

Innovatief produceren & ouderwets vakmanschap

Al ruim dertig jaar produceren we koelwagens van het hoogste niveau, zo waren we destijds de eerste die ATP FNA certificering kon aanbieden op onze standaard koelombouw. De lat ligt altijd hoog bij ons, dat zit in onze aard. We kiezen niet voor de makkelijke weg maar redeneren vanuit de klant, waar zou die mee geholpen zijn?

In onze productiefaciliteit in Oss bouwen we iedere week 7 auto's om voor koelvervoer, een team van ervaren vakmensen, de beste van Nederland, waarborgt dat uw auto bij ons in goede handen is. Martin Peters is dagelijks op de werkvloer waar hij ieder detail van de ombouw nauwkeurig volgt en de juiste instructies geeft. Daarom voldoet iedere koelwagen die ons bedrijf verlaat aan de gestelde eisen van de klant. Deze manier van werken resulteert in een garantieperiode van minimaal 4 jaar op de carrosserie.

Peters Koelwagens Winst voor u

Een koelwagen is kostbaar stuk gereedschap, het moet u mogelijk maken uw werk goed te doen. Daarom is alleen het beste goed genoeg en neemt u geen genoegen met minder. U wil een betrouwbare partner die luistert en met u meedenkt.

Kies daarom net als vele anderen voor de kwaliteit van Peters Koelwagens.

We werken regelmatig voor:
Coop
Agrolab West
VTS Transport
Renault
Mercedes-Benz
Carrier Transicold
Thermo King
ERF
Leeuwen Truckservice