Ruim 4 jaar garantie op koelombouw
Leverbaar met ATP certificering
Echt eerlijk advies
Landelijk servicenetwerk

In 6 stappen naar de juiste koelwagen.

Een koelwagen is een flinke investering, dit verdiend de juiste zorg en aandacht zowel tijdens en na de aanschaf, wij helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid zijn zaken waar u op kunt rekenen.

Hieronder ziet u hoe dit traject eruit ziet.

Advies en offerte
1. Advies en offerte

U weet wellicht al welke bestelauto u omgebouwd wil hebben, maar mogelijk twijfelt u nog tussen verschillende modellen en uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan het aantal kratten of pallets dat u mee wil nemen, er zijn talloze zaken die het bespreken waard zijn zodat u een optimale koelwagen kunt verwachten.

U krijgt van ons een uitgebreide offerte waar alles gespecificeerd op staat.

Akkoord
2. Akkoord

Zodra u een besluit heeft genomen over de juiste configuratie, kan de ombouw worden ingepland.  Wellicht wilt u eerst eens komen kijken naar de mogelijkheden? Ook dat kan, we lopen dan samen door de mogelijkheden zodat de ombouw tot in de puntjes op uw wensen is afgestemd. Hierna krijgt u een opdrachtbevestiging waarin genoteerd staat welke koelombouw wanneer door ons zal worden gebouwd. Dit geeft u de zekerheid dat u weet wat u mag verwachten.

Voorbereiding
3. Voorbereiding

Nu de koelombouw is ingepland en de definitieve uitvoering is besproken zullen we de transportkoeling bestellen en kunnen de benodigde onderdelen worden geproduceerd.

Het is gebruikelijk dat de auto rechtstreeks bij ons word aangeleverd, doorgaans rechtstreeks  "af fabriek".  Mocht de auto al eerder binnenkomen dan kunnen wij deze op ons beveiligde terrein stallen tot hij in productie gaat.

Ombouw
4. Ombouw

We kunnen aan de slag! Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw auto tot de koelauto van uw wensen om te bouwen, iedere afdeling beschikt over een team dat gespecialiseerd is in hun taken. De productie wordt voortdurend gecontroleerd door Martin Peters die het gehele productieproces continue in de gaten houdt.

Gebruik
5. Gebruik

De auto is afgeleverd en vanaf nu kunt u genieten van de professionele kwaliteit van een Peters Koelwagens ombouw, hiermee kunt u uw waren op de juiste temperatuur vervoeren, voldoet u aan alle wettelijke eisen maar nog belangrijker, de koelwagen voldoet aan uw wensen en eisen. Mocht u vragen hebben over het gebruik, weet dan dat wij altijd bereikbaar zijn om u te helpen en adviseren.

Service en garantie
6. Service en garantie

Hier maken we het onderscheid, niet alleen door onze standaard 4 jaar garantie (de koelmachine zelf valt onder de garantiebepalingen van de fabrikant) maar ook door de manier hoe we met onze klanten omgaan, we staan altijd voor u klaar. En door de gebruikte hoogwaardige isolatiematerialen zal uw koelwagen na 5 jaar nog nagenoeg even goed koelen als toen hij nieuw was en blijkt dat u met een Peters Kolewagens ombouw per kilometer het goedkoopste uit bent.

 

Maak een afspraak

We werken regelmatig voor:
Coop
Agrolab West
VTS Transport
Renault
Mercedes-Benz
Carrier Transicold
Thermo King
ERF
Leeuwen Truckservice