Ruim 4 jaar garantie op koelombouw
Leverbaar met ATP certificering
Echt eerlijk advies
Landelijk servicenetwerk

Referenties

Nedjes Vervoersdiensten

Voor Nedjes Vervoersdiensten mochten we een nieuwe Ford Transit multitemp-ombouw met een verplaatsbare Storrwall tussenwand leveren. Deze Ford is uitgerust met een Carrier Pulsor 400 MT zodat individueel per compartiment de temperatuur ingesteld kan worden. Deze auto's rijden GDP-gecertificeerd voor medicijnentransport. We wensen Nedjes Vervoersdiensten ook met deze pharma-ombouw veel goede en veilige kilometers! 

Speciale ombouw Mercedes-Benz Sprinter

Voor een Duitse Carrierdealer mochten we deze groene Mercedes-Benz Sprinter ombouwen. Deze Sprinter is bedoeld voor zowel koelvervoer als voor de jacht. De auto heeft 2 zijdeuren en een speciaal geïsoleerde deur tussen de cabine en de laadruimte. Ook hebben we ladingzekering op de wanden en in de bodem mogen aanbrengen.

Klik vooral ook even op de foto om wat foto's van de binnenzijde te zien!

Voedselbank Midden-Limburg

Onlangs hebben wij een Nissan NV400 omgebouwd voor de Voedselbank Midden-Limburg. Deze auto is geleverd door Nissan dealer Niroc. Het betreft een multi-temp uitvoering waarmee ze dankzij de Storrwall tussenwand en ons luchtverdeelsysteem hun goederen op een perfecte temperatuur kunnen vervoeren, de ladingzekering van Allsafe zorgt dat alles netjes op zijn plaats blijft.

We danken Voedselbank Midden-Limburg voor het plezierige contact en de fijne samenwerking en wensen hen veel succes.

Laad meer

We werken regelmatig voor:
Coop
Agrolab West
VTS Transport
Renault
Mercedes-Benz
Carrier Transicold
Thermo King
ERF
Leeuwen Truckservice